Voetbalbond beslist over verkeerde rode kaart bij Standard-Moeskroen

Voetbalbond beslist over verkeerde rode kaart bij Standard-Moeskroen
Maandag 07 november 2016 - 14:23   I  

Gisterenavond was het weer van dat. Slechts een maand nadat Laurens Paulussen verkeerdelijk een rode kaart kreeg, gaf scheidsrechter Van de Velde tijdens Standard-Moeskroen een gele kaart aan Trezeguet, terwijl Stojanovic - die zijn schuld zelfs had bekend - de fout had gemaakt. Het was de tweede gele kaart van Trezeguet en hij mocht dus inrukken. De voetbalbond heeft inmiddels een beslissing genomen over het incident.

De voetbalbond liet aan Moeskroen weten dat Trezeguet niet geschorst zal worden. "De Belgische voetbalbond bevestigt dat Joeri Van de Velde zijn fout heeft toegegeven. De scheidsrechter gaf een tweede gele kaart aan Trezeguet voor een fout die door Stojanovic is gemaakt", schreef competitiemanager Thibault De Gendt in een e-mail aan Moeskroen. "Op basis van artikel 1806.41 van het bondsreglement zal de Belgische voetbalbond de gele kaart uit het dossier van Trezeguet schrappen en overhevelen naar het dossier van Stojanovic. Daardoor is Trezeguet niet geschorst voor de volgende wedstrijd."

Moeskroen kon er nog mee lachen en zette een foto van Trezeguet op Twitter gericht aan Joeri van de Velde: "Hier is de echte Trezeguet."

TAGS  I  Moeskroen  I   Standard  I   Trezguet

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024