'Anderlecht gaat voormalig Spaans Jeugdinternational aanwerven'

'Anderlecht gaat voormalig Spaans Jeugdinternational aanwerven'
Dinsdag 09 oktober 2018 - 10:15   I  

Anderlecht heeft het moeilijk dit seizoen. De transfers pakken niet uit zoals gehoopt en de prestaties zijn zeer wisselvallig. Dit zou Marc Coucke en Luc Devroe er toe hebben aangezet om in januari de kern een nieuwe kwaliteitsinjectie te geven. Anderlecht zou zijn zinnen daarvoor gezet hebben op een voormalig Spaans jeugdinternational.

Volgens het Spaanse El Correo heeft Anderlecht zijn zinnen gezet op Alex Remiro. De 23-jarige Remiro is momenteel derde doelman bij het Spaanse Atletic Bilbao. De jonge doelman wist nog niet door te breken bij de hoofdmacht, maar kon op uitleenbasis wel al ervaring opdoen in de Spaanse tweede klasse.

Zo speelde Remiro vorig seizoen 41 wedstrijden voor Huesca in de Spaanse tweede klasse. Remiro is een echt jeugdproduct van de Baskische ploeg en was in 2015 en 2016 zelfs jeugdinternational bij de Spaanse U21. Op het einde van dit seizoen is de doelman einde contract en Anderlecht zou in hem een uitstekende doublure zien voor eerste doelman Didillon. Anderlecht krijgt wel concurrentie van Villareal en Real Sociedad, ook zij zouden hun zinnen gezet hebben op Remiro.

TAGS  I  Anderlecht  I  Atletic Bilbao

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024