Bookmaker voorspelt déze resultaten van Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk

Bookmaker voorspelt déze resultaten van Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk
Zondag 18 september 2022 - 09:30   I   door Redactie

Het Europese voetbal zit er opnieuw even op, tijd voor de Jupiler Pro League om op de voorgrond te treden.

En op zondag komen heel wat topclubs in actie. De vraag is of ze in het spoor van Antwerp zullen kunnen blijven, dat vrijdagavond tegen Seraing al een negende overwinning op rij liet optekenen.

Unibet heeft daar wel vertrouwen in en ziet Anderlecht 's middags vrij gemakkelijk winnen van KV Kortrijk. 1.40 winstkans tegenover 8.00 voor de thuisploeg. In KRC Genk heeft de bookmaker minder vertrouwen.

De Limburgers moeten het dan ook opnemen tegen AA Gent. Een overwinning van de thuisploeg staat genoteerd aan 2.20, een zege van de Buffalo's aan 3.10. En dan is er ook nog Club Brugge.

Herboren

Na de spectaculaire Champions League-stunt op het veld van FC Porto lijkt niemand de Bruggelingen nog te kunnen stoppen. Ook een herboren Standard niet. Winst van blauw-zwart staat aan 1.95, een zege van de Luikse thuisploeg aan 3.85.

Poll: Welke topclub geef jij het meest kans op winst?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023