Boskamp ziet de oplossing: “Neem deze JPL-sterkhouder toch mee i.p.v. Denayer!”

Boskamp ziet de oplossing: “Neem deze JPL-sterkhouder toch mee i.p.v. Denayer!”
Zaterdag 17 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Donderdag treedt België in de Nations League aan tegen Wales. Voor diegene die een opfrissing nodig hebben: Nederland staat momenteel eerste in de poule met 10 op 12, dat is drie punten meer dan de Rode Duivels. Polen volgt met vier punten en Wales wist nog maar één puntje te verzamelen.

Bij Het Belang van Limburg laat Johan Boskamp zijn licht schijnen over de selectie van de Rode Duivels. “De bondscoach moet me toch een uitleggen waarom hij Denayer opgeroepen heeft”, opent Boskamp.

“Voor jongens die wel goed aan het seizoen zijn begonnen en toch worden gepasseerd is dit wel zuur”, is de Nederlander duidelijk. Een van die jongens die hij een selectie gegund had was Bryan Heynen.

De middenvelder van KRC Genk is uitermate sterk aan het seizoen begonnen en heeft na acht speeldagen al vier doelpunten gemaakt. “Een ploegspeler met goede voeten en scorend vermogen, niet te vatten dat die nog nooit is opgeroepen”, aldus Boskamp.

Posities

“Ook al spelen ze op verschillende posities, toch vind ik het onbegrijpelijk dat Denayer er wel bij is en Heynen niet”, vervolgt de analist. Boskamp vindt dat het maar raar overkomt: “Maar misschien heeft de bondscoach wel een goeie uitleg.”

Die uitleg heeft Martinez intussen gegeven: “ Wij willen hem weer het gevoel geven dat hij een voetballer is. Want als je geen club hebt, ben je geen voetballer”, reageerde de bondscoach. “In het verleden is hij wel een belangrijke speler geweest voor ons”, concludeerde Martinez eerder deze week.

Poll: Vind jij ook dat Heynen het meer verdient dan Denayer om geselecteerd te worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Johan Boskamp

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022