'Chelsea handelt snel na actie Courtois en start gesprekken met vervanger'

'Chelsea handelt snel na actie Courtois en start gesprekken met vervanger'
Maandag 06 augustus 2018 - 20:25   I  

Een rustige Thibaut Courtois stond gisteren de pers nog te woord in Genk, waar hij de wedstrijd van zijn ex-club kwam volgen. Zonder toestemming van Chelsea nota bene, waar ze hem eigenlijk op de club hadden verwacht.

Ook vandaag moest Courtois zich aanmelden op de club om zijn verplichte medische testen af te leggen. De doelman stuurde zijn kat naar Londen, waardoor hij de druk verhoogt. Op die manier probeert hij nu zijn transfer naar Real Madrid te forceren.

"De druk wordt opgevoerd. Thibaut Courtois (26) wil zijn droomtransfer naar Real Madrid forceren. De doelman daagde vandaag ook niet op voor de verplichte medische check-up na zijn vakantie. Bij Chelsea zoeken ze een oplossing." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Update 06/08 20:25

De actie van Courtois lijkt zijn vruchten af te werpen. Volgens The Sun zou Chelsea nu alles op alles zetten om Jack Butland naar Chelsea te halen. De Engelse tweede doelman zou een goedkoper alternatief zijn voor Jordan Pickford en zou na de degradatie van Stoke City ook op zoek zijn naar een nieuwe ploeg.

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024