Club Brugge maakt gezondheidswandeling tegen Kortrijk

Vrijdag 10 augustus 2018 - 22:19   I   door Redactie

Club Brugge heeft een hele makkelijke overwinning geboekt tegen KV Kortrijk. De Bruggelingen wonnen met 3-0 na twee goals van Danjuma en een doelpunt van Schrijvers. De landskampioen heeft na drie speeldagen nog steeds het maximum van de punten.

Al na acht minuten zat Club Brugge in een zetel. Op dat moment had Arnaut Danjuma al twee keer raak getroffen. Al in de vierde minuut sneed Danjuma naar binnen en scoorde hij knap. Enkele minuten later scoorde hij een gelijkaardig doelpunt. Kortrijk verdedigde absoluut niet goed.

Nadien herstelde KVK het evenwicht, maar ook niet meer dan dat. Een vrije trap van Hans Vanaken belandde kort voor de rust op de lat. In het vierde kwart legde Siebe Schrijvers de wedstrijd in een beslissende plooi. De aanvaller bedankte voor zijn eerste basisplaats met een heerlijk doelpunt.

Club had de schaapjes op het droge en kon in spaarstand de wedstrijd uitspelen. Het bleef dan ook 3-0.