Club Brugge maakt indruk: "Op niveau van Arsenal en Chelsea"

Club Brugge maakt indruk:
Donderdag 13 september 2018 - 10:15   I   door Redactie

Ook Hugo Camps is onder de indruk van het nieuwe jeugdcomplex van Club Brugge in Westkappe-Knokke. Club is begonnen met de bouw ervan en het wordt de moeite.

"Het trainingscomplex biedt onderdak aan de A-kern, de beloften, U19 en talentvolle contractspelers. Ook de trainersstaf, de medische en sportieve omkadering zullen er werken. Er kan gegeten en geslapen worden en de verblijfsaccomodatie is uitgerust voor stages. Het oefencomplex kan concurreren met de faciliteiten van Arsenal en Chelsea", aldus Camps in Het Laatste Nieuws.

"Het is een nieuwe duw aan de professionalisering van het Belgische voetbal. Langzaam treden ook kantoren en kleedkamers uit hun oude grauwsluier."

"Het oefencomplex van Club is een nieuwe parel aan de sportieve kroon. Het stadion van Club wil niet opschieten, maar voor het oefencomplex is de eerste steen gelegd. Het brengt Club straks infrastructureel op Europees niveau. Het zal buitenlandse spelers inspireren. Je kan er niet naast kijken: het gelijkvloers beslaat een oppervlakte van 5.000 m2. De kantoren (voor een honderdtal medewerkers) hebben een architecturale touch", aldus de columnist.

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024