Club Brugge overklast Standard met Vanaken en Amrabat in de hoofdrol

Zondag 02 december 2018 - 16:24   I   door Redactie

Club Brugge heeft een vrij makkelijke overwinning tegen Standard geboekt. Blauw-Zwart kwam in eigen huis al vrij snel op voorsprong en wist uiteindelijk met een 3-0 stand te gaan rusten. In de tweede helft bleef Club rustig en gaf het niks meer weg. De eindstand blijft dezelfde dan bij de rust.

Club Brugge - Standard 3-0

Club Brugge begon als een wervelwind aan de wedstrijd en mocht na 7 minuten al een eerste keer juichen. Luyindama vergeet Denswil in zijn rug en de Nederlander vindt met een beheerste tik de korte hoek. Na 10 minuten is Club daar alweer. Vanaken steekt de bal tussendoor naar Dennis, die rustig afwerkt. De vreugde van Dennis is echter van korte duur, want hij heeft een blessure opgelopen. Ngonge moet hem vervangen.

Club blijft druk uitoefenen en kan uiteindelijk zelfs gaan rusten met een 3-0 voorsprong nadat Amrabat met een knal de bal voorbij Ochoa trapt.

Tweede helft

In de tweede helft komt Standard iets gretiger voor de dag, maar Club Brugge blijft beheerst. Een kwartierje voor het einde mag Orlando Sa juichen, maar hij wordt afgevlagd voor buitenspel. De VAR bevestigde de beslissing van scheidsrechter Lardot.

Amrabat is nog twee keer gevaarlijk, maar het blijft 3-0. Club Brugge houdt vrij makkelijk de drie punten thuis tegen een matig Standard.

Poll: Denk je dat Standard PO1 zal halen?