Club vernedert Monaco en pakt eerste Champions League-zege sinds 2005

Club vernedert Monaco en pakt eerste Champions League-zege sinds 2005
Dinsdag 06 november 2018 - 20:45   I   door Redactie

Club Brugge heeft een zeer fraaie zege behaald in de Champions League. Blauw-zwart won met liefst 0-4 bij AS Monaco en zet een belangrijke stap richting derde plaats. Mogelijk is zelfs de tweede plek nog haalbaar. Het is de eerste zege voor de Bruggelingen in de CL sinds 2005.

Monaco begon niet slecht, maar Ethan Horvath stond heel goed te keepen. Hij verhinderde dat Club snel op achterstand zou komen. Niet veel later scoorde Hans Vanaken aan de overkant. De middenvelder werd helemaal vergeten na een heerlijk hakje van Wesley Moraes en trapte binnen.

Na hands van Barreca ging de bal op de stip en maakte Vanaken er ook 0-2 van. In de 23ste minuut trapte Wesley het leer heerlijk in de verste hoek binnen en zorgde zo voor een onwaarschijnlijke 0-3-tussenstand. Net voordien had Horvath wéér goed ingegrepen. De doelman heeft de juiste vorm te pakken.

Monaco is doodziek, dat blijkt wel. Ook in de tweede helft konden de Monegasken geen vuist maken. Spektakel was er niet meer, maar Club bleef wel heel makkelijk overeind en hield ook vlot de nul

Poll: Denk jij dat Club Brugge nog tweede wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024