Coucke en Devroe kunnen het niet geloven, maar lopen deze topspeler mis

Coucke en Devroe kunnen het niet geloven, maar lopen deze topspeler mis
Vrijdag 08 juni 2018 - 08:00   I  

Marc Coucke en Luc Devroe zijn al een tijdje op toerental. Het duo haalde al heel wat nieuwe spelers naar RSC Anderlecht, maar nu is het ook zeker Coucke en Devroe naast een topspeler grijpen. Mahmoud Hassan, beter bekend als Trezeguet, keert zeker niet terug naar het Constant Vanden Stockstadion.

Het oude Anderlecht-bestuur verhuurde Trezeguet tijdens het voorbije seizoen aan Kasimpasa, en daar ontplofte de Egyptenaar. Trezeguet was basisspeler, scoorde zestien keer en was ook goed voor acht assists. Kasimpasa bemachtigde tijdens de onderhandelingen met Herman Van Holsbeeck een aankoopoptie en die lichtte het onlangs dan ook.

De Turken maken 2,5 miljoen euro over op de bankrekening van Anderlecht en Trezeguet is straks dus een speler van Kasimpasa. Een terugkeer naar paars-wit behoort niet langer tot de mogelijkheden. “Neen, ik keer niet terug naar Anderlecht”, zegt Trezeguet in de Franstalige krant La Dernière Heure.

Premier League

Toch zal de 23-jarige Egyptenaar wellicht ook niet bij Kasimpasa blijven spelen. De Turkse topclub Galatasaray wil Trezeguet héél graag inlijven, maar ook Premier League-club Newcastle United ligt op de loer. Coucke en Devroe zullen het niet kunnen geloven, maar door toedoen van het oude bestuur lopen ze dus een (potentiële?) topspeler mis.

Poll: Had Trezeguet meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Trezeguet  I  Anderlecht  I  Kasimpasa  I  Galatasaray  I  Newcastle United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024