'Coucke schakelt versnelling hoger en haalt meteen deze 2 toppers binnen'

'Coucke schakelt versnelling hoger en haalt meteen deze 2 toppers binnen'
Zaterdag 12 mei 2018 - 07:03   I  

Marc Coucke moest toekijken hoe Anderlecht verloor met 1-3 van Standard. Als er één ding alweer duidelijk werd, dan was het wel dat Anderlecht voorin kwaliteit mist. Iemand die met de ogen toe de ballen tegen de touwen trapt en iemand die met een actie een wedstrijd kan beslissen.

Coucke schakelt volgens Het Nieuwsblad dan ook meteen een versnelling hoger en richt zijn pijlen nu op twee toppers uit het buitenland. De eerste is Carlos Eduardo (21), een Braziliaanse spits uit de tweede klasse die ook op de radar staat van heel wat Braziliaanse topclubs. De tweede is de 19-jarige Luka Adzic, een snelle linkerflankspeler met een erg goede traptechniek. Hij speelt momenteel nog voor Rode Ster Belgrado.

Beide spelers passen in het profiel waar Coucke naar op zoek is. Jonge getalenteerde spelers die op termijn ook voor een fikse meerwaarde verkocht kunnen worden. Carlos is de duurste vogel en moet zes miljoen kosten, al zal Anderlecht hem wellicht voor minder willen halen. Adzic ziet in december zijn contract aflopen en kan daarom al weg voor 1,5 miljoen.

 

Poll: Is dat een goede tactiek van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Carlos Aduardo  I  Luka Adzic

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024