'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Siebe Schrijvers'

'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Siebe Schrijvers'
Dinsdag 15 mei 2018 - 16:08   I  

KRC Genk zou graag het contract van Siebe Schrijvers verlengen, maar de aanvaller kijkt momenteel de kat uit de boom. Schrijvers kwam de voorbije maanden amper aan spelen toe en sluit niet uit dat hij straks de deur in de Luminus Arena achter zich dichttrekt.

Schrijvers zelf zou open staan voor andere aanbiedingen. Binnen-en buitenlandse clubs meldden zich ondertussen al bij Genk om navraag te doen over een eventuele transfer. Het Limburgse bestuur is bereid om mee te werken aan een vertrek van Schrijvers als er 3 miljoen euro op tafel komt.

Niet zo lang geleden lekte nog uit dat RSC Anderlecht een oogje had op Schrijvers. Marc Coucke en Luc Devroe speuren dezer dagen de markt af naar onmiddellijk inzetbare spelers die in België werden opgeleid en Schrijvers beantwoordt perfect aan het gezochte profiel. Ook Club Brugge zou al voorzichtig aan Schrijvers gedacht hebben, maar het zou momenteel toch Anderlecht zijn dat in polepositie ligt om de nog steeds maar 21-jarige aanvaller in huis te halen.

Poll: Zou Schrijvers bij Anderlecht passen?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024