'Dit is Barcelona van plan met Vermaelen komend seizoen'

'Dit is Barcelona van plan met Vermaelen komend seizoen'
Zaterdag 09 juni 2018 - 17:35   I  

Thomas Vermaelen is momenteel weer herstellende van een zoveelste blessure. De centrale verdediger lijkt echter wel op tijd fit te geraken voor het Wereldkampioenschap in Rusland. Bij FC Barcelona kende Vermaelen een wisselend seizoen. De Rode Duivel maakte in de wedstrijden die hij speelde veel indruk, maar het probleem was dat Vermaelen niet veel wedstrijden heeft afgewerkt.

Mede door blessureleed kwam de centrale verdediger niet veel in actie. “Vermaelen heeft één keer een run van zes competitiewedstrijden gespeeld. In totaal heeft de verdediger elf matchen in de benen”, laat het Spaanse AS weten. In deze wedstrijden toonde Vermaelen wel zijn klasse. De ex-Arsenal-verdediger prijkt op een tweede plaats in La Liga voor het hoogste percentage succesvolle passes.

Het is dus duidelijk dat Vermaelen van grote waarde kan zijn, mits hij fit is. De 32-jarige Rode Duivel lijkt echter niet af te geraken van zijn blessureleed. Daarom is Barcelona ook op zoek naar een nieuwe linksbenige verdediger in de naam van Clement Lenglet. De Spaanse krant meldt dan ook dat Vermaelen komende transferperiode op zoek zal mogen gaan naar een nieuwe club.

Poll: Is dit een goede beslissing van Barcelona?

TAGS  I  Vermaelen  I  Barcelona  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024