DONE DEAL: Ambitieus KV Oostende verrast met eerste transfer

DONE DEAL: Ambitieus KV Oostende verrast met eerste transfer
Dinsdag 15 mei 2018 - 17:58   I  

KV Oostende heeft dinsdagnamiddag zijn eerste inkomende transfer voor volgend seizoen bekendgemaakt. De Albanese spits Sindrit Guri (24) is ietwat verrassend de eerste aanwinst van de West-Vlaamse club. De 24-jarige goaltjesdief komt over van Kukesi, waar hij dit seizoen al goed was voor in totaal 26 doelpunten.

Guri gaat volgend seizoen voor het eerst zijn geluk buiten de Albanese landsgrenzen beproeven. De aanvaller legt later deze week medische testen af bij Oostende en zal dan zijn handtekening onder een overeenkomst van drie seizoenen zetten. Volgend seizoen moet Guri de concurrentie aangaan met onder meer Richairo Zivkovic.

“Hij is een grote, sterke jongen met een neus voor doelpunten. Ik ben ervan overtuigd dat de Belgische competitie op zijn lijf is geschreven. Een diepe spits was onze absolute topprioriteit en we zijn dan ook blij dat Guri voor KVO kiest", aldus sportief directeur Hugo Broos op de webstek van KVO.

Zelf is Guri in de wolken met zijn transfer naar de Belgische kust. “Ik wil mijn carrière gestaag opbouwen en de Belgische competitie past perfect in dat kader. Er was interesse van andere clubs, maar KVO toonde dat het mij absoluut wou hebben. Dat vertrouwen doet deugd en ik ben erop gebrand om hier te tonen wat ik in mijn mars heb. Oostende is een ambitieuze club en ik ben blij met mijn eerste stap naar het buitenland."

 

Poll: Gaat deze speler het maken in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Guri  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024