DONE DEAL: Yannick Ferrera krijgt er alweer een versterking bij

DONE DEAL: Yannick Ferrera krijgt er alweer een versterking bij
Maandag 11 juni 2018 - 18:50   I  

Waasland-Beveren heeft een nieuwe trainer gevonden. Yannick Ferrera moet Sven Vermant opvolgen en het gedroomde voetbal op de mat gaan brengen. Voor Ferrera is het zijn eerste opdracht na zijn ontslag bij KV Mechelen.

Waasland-Beveren heeft al heel wat spelers binnengehaald, maar toch blijven ze maar nieuwe spelers aantrekken. Ferrera mag volgend seizoen aan de slag met de 23-jarige Deense verdediger Tobias Salquist. Hij tekende een contract voor drie seizoenen en zal aantreden met het nummer twee.

De hoofdscout van Waasland-Beveren is op de website van de club alvast enthousiast over de nieuwe aanwinst. “Tobias is een centrale verdediger die alle basiskwaliteiten zeker bezit. Hij heeft een goed positiespel en is heel wendbaar. Zijn kopspel en duelkracht zijn twee van z’n grootste kwaliteiten. Als een aanvaller één-op-één komt met hem, kwam hij heel vaak als winnaar uit de strijd. Hij zoekt de voetballende oplossing, maar steeds zonder veel risico’s te nemen. Met zijn 1m90 heeft hij bovendien een mooi gestalte. Het is tweevoetig, maar geeft de voorkeur aan rechts.”

Poll: Goede transfer?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  Salquist

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024