Duitsland nerveus: “België kan dé verrassing worden. Híj is een superster”

Duitsland nerveus: “België kan dé verrassing worden. Híj is een superster”
Zondag 10 juni 2018 - 21:03   I  

Komende donderdag barst het WK-geweld écht los. Dan trapt gastland Rusland het wereldkampioenschap op gang met een openingswedstrijd tegen Saudi-Arabië. In de Duitse media blikte gewezen Mannschaft-speler Simon Rolfes vooruit op het WK, en ook de Rode Duivels kwamen ter sprake.

“Volgens mij zijn Spanje, Duitsland, Frankrijk en Brazilië dé favorieten voor de eindzege”, zegt Rolfes in een gesprek met Der Aktionär. "Argentinië? Messi en co staan in mijn ogen momenteel niet op de eerste rij. Ook over Brazilië heb ik overigens mijn twijfels. De drie Europese landen die ik noemde, hebben een streepje voor.”

Dé verrassing

Rolfes, die gedurende zijn carrière net geen 300 competitiewedstrijden in het shirt van Bayer Leverkusen speelde en 26 keer het shirt van de nationale ploeg van Duitsland droeg, schuift de Rode Duivels dan weer naar voor als outsider.

“Ik denk dat België in staat is om een goed WK te spelen. Het land heeft enkele hoogbegaafde supersterren zoals Kevin De Bruyne. En bovendien steken die spelers ook in een goede vorm. De Belgen hebben een goede voorbereiding achter de rug en kunnen dé verrassing worden in Rusland”, besluit Rolfes.

Poll: Kunnen de Rode Duivels wereldkampioen worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  De Bruyne  I  Rolfes  I  Duitsland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024