Hazard schuift een paar grote problemen van de Rode Duivels naar voren

Hazard schuift een paar grote problemen van de Rode Duivels naar voren
Zondag 10 juni 2018 - 17:00   I  

Vandaag gaf aanvoerder Eden Hazard samen met bondscoach Roberto Martinez een persconferentie. Morgen staat de laatste oefeninterland voor het Wereldkampioenschap op het programma en tegen Costa Rica moeten de laatste plooien gladgestreken worden. Dat weet ook aanvoerder Hazard die nog een paar grote problemen bij de Rode Duivels ziet.

Hazard ziet een paar pijnpunten bij de Rode Duivels. ”We kunnen op elk vlak nog stappen zetten: defensief, offensief en tactisch. We moeten ploegen proberen snel onder druk te zetten, hen niet de kans geven om vertrouwen te tanken. Het wordt niet makkelijk in Rusland, maar natuurlijk streven we het allerhoogste na. Dat moet ook”, wordt Hazard geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Costa Rica

Hazard stelt dat het vooral aanvallend nog pakken beter moet tegen Costa Rica. “Tegen Egypte en Portugal hebben we al goede zaken getoond, vooral defensief. Offensief moeten we nu wat meer tonen, beter combineren en meer kansen bij elkaar voetballen. Laat ons daar morgen in eerste instantie mee beginnen, en niet te veel naar het resultaat kijken. Als we niet winnen, maar wel goed gespeeld hebben, dan zal ik tevreden zijn”, aldus de kapitein van de Rode Duivels.

Poll: Heeft Eden Hazard hier gelijk?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  WK

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024