HVH hekelt arbitrage opnieuw na deze beslissing in Charleroi-Club Brugge

HVH hekelt arbitrage opnieuw na deze beslissing in Charleroi-Club Brugge
Vrijdag 11 mei 2018 - 17:43   I  

Ivan Leko vertelde voor de wedstrijd tegen Charleroi dat hij niet ging kijken naar de wedstrijd tussen Anderlecht en Standard. Enkel de wedstrijd van zijn eigen ploeg was belangrijk. Zijn collega-trainer, Hein Vanhaezebrouck, keek duidelijk wel naar de wedstrijd tussen Charleroi en Club Brugge.

Opnieuw merkte Vanhaezebrouck op dat de scheidsrechters niet consequent fluiten in play-off 1 (en eigenlijk al een heel seizoen). Vanhaezebrouck vertelde dat naar aanleiding van de schorsing van Adrien Trebel. Die pakte geel toen hij ging vragen om de beelden van de VAR te raadplegen na de overtreding van Fai op Kums. Het stoort HVH dat Trebel geel kreeg daarvoor, terwijl Nakamba die niet kreeg in Charleroi.

"Ook Trebel is geschorst, omdat hij vroeg om de VAR te raadplegen. De scheids is hem nadien komen zeggen dat hij eigenlijk geen geel had moeten geven aangezien hij effectief de VAR heeft geraadpleegd. Nakamba vraagt op Charleroi vijf keer naar de VAR en krijgt geen geel. Inconsequentie, ik blijf er op terugkomen.”

Poll: Moet de scheidsrechter consequenter optreden in dit geval?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024