‘Lazar Markovic tekent in januari bij Belgische topclub’

‘Lazar Markovic tekent in januari bij Belgische topclub’
Woensdag 12 september 2018 - 08:56   I  

Hoewel hij een hele transferperiode lang in verband werd gebracht met verschillende clubs, is Lazar Markovic momenteel nog steeds een speler van Liverpool. Daar is de Serviër evenwel overbodig en dus dringt een vertrek zich op.

Calciomercato weet dat Markovic in januari de deur op Anfield Road achter zich dicht zal trekken en andere oorden gaat opzoeken. Het Italiaanse medium meldt ietwat verrassend dat de vleugelaanvaller zijn carrière zal vervolgen bij… RSC Anderlecht.

Dat is best opmerkelijk, aangezien op de allerlaatste dag van de zomermercato een deal tussen paars-wit en Markovic afsprong. De Serviër zakte af naar ons land om te onderhandelen met Anderlecht-voorzitter Marc Coucke, maar die liet finaal weten dat er van een transfer niets in huis zou komen.

Verrassing

Mocht Markovic in januari alsnog naar het Constant Vanden Stockstadion verhuizen, zou dat een verrassing van jewelste zijn. Ook al omdat de speler zelf het vorig seizoen niet al te best kon vinden met trainer Hein Vanhaezebrouck. Markovic werd eerder ook in verband gebracht met een verhuis naar Standard, maar ook daar kwam niets van in huis. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  Anderlecht  I  Liverpool  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024