Limbombe spreekt klare taal over vertrek bij Club Brugge

Limbombe spreekt klare taal over vertrek bij Club Brugge
Dinsdag 15 mei 2018 - 08:02   I  

Anthony Limbombe was dit seizoen ongetwijfeld één van dé revelaties in de Jupiler Pro League. De vleugelaanvaller onderging een serieuze transformatie. Hij werd niet alleen basisspeler bij Club Brugge, maar nam ook de volledige linkerflank voor zijn rekening en koppelde zijn dribbels aan loopvermogen en rendement. Het leverde Limbombe zelfs al een eerste cap voor de Rode Duivels en de Ebbenhouten Schoen op. En dan nu een transfer?

"Als ik de kans krijg om mezelf sportief te ontwikkelen, zal ik dat zeker doen", zegt de 23-jarige flankaanvaller in een gesprek met Sporza. "Ik zou graag in de voetsporen treden van Youri Tielemans, de vorige Ebbenhouten Schoen. Dat is een goed voorbeeld. Een favoriete competitie heb ik niet, maar ik heb wel de ambitie om hogerop te geraken. We zullen kijken wat er deze transferperiode nog uit de bus komt. Sowieso moet er eerst nog gepraat worden met Club Brugge."

Met de Ebbenhouten Schoen pakte Limbombe alvast een individuele trofee. "En ik ben er heel blij mee. Ik ben nog een jonge speler, dus deze erkenning doet veel plezier. Ik ben trots op mezelf, maar zonder mijn medespelers bij blauw-zwart was dit natuurlijk niet gelukt. Club heeft me kansen gegeven. Daar ben ik dankbaar voor", benadrukt de winger.

"We beleven een prachtig seizoen, met hoogtes en laagtes. Maar de titel is binnen. We hebben bewezen dat we de verdiende kampioen zijn. En volgend seizoen krijgen we de kans om opnieuw de Champions League te spelen. Na onze vorige campagne heeft Club nog iets recht te zetten."

Poll: Is Limbombe klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Limbombe  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024