Marc Coucke haalt nu uit naar Hugo Broos

Marc Coucke haalt nu uit naar Hugo Broos
Maandag 06 augustus 2018 - 08:45   I   door Redactie

Marc Coucke is niet te spreken over de uithaal van Hugo Broos in La Capitale het afgelopen weekend. De sportief directeur van KV Oostende zei dat Coucke een moeilijke erfenis heeft nagelaten bij KVO.

"Ik onderhoud nog steeds de beste contacten met de mensen van Oostende en ik ben nog steeds fier op wat we ginds gerealiseerd hebben. Sommigen hebben de voorbije dagen geprobeerd olie op het vuur te gooien. En anderen zijn daar opgesprongen. Zoals Hugo Broos bijvoorbeeld", aldus Coucke bij Proximus TV.

"Broos heeft de overstap van Johan Plancke van Oostende naar Anderlecht zwaar bekritiseerd", vervolgt Coucke. "Maar dat Hugo eens voor de spiegel gaat staan. Hij heeft drie maanden de kans gehad om Plancke als zijn assistent aan zich te binden. Maar dat is niet gelukt. Is het dan onze fout dat Johan de overstap maakt? Ik laat in het midden wie de eerste stap zette, Johan of wij."

"Maar laten we nu vooral de goede vrede bewaren. Ik had gehoopt dat we twee keer per jaar een groot feest zouden kunnen maken van de matchen tussen Anderlecht en Oostende. Dit keer is dat niet echt goed gelukt."

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024