"Marc Coucke is een waardeloze gast en een supporter van Club Brugge"

Zaterdag 10 november 2018 - 12:35   I  

Marc Coucke had zich het wellicht allemaal anders voorgesteld toen hij RSC Anderlecht kocht. De Belgische zakenman voerder een pak veranderingen door bij paars-wit, maar op sportief vlak loopt het voor geen meter.

Johan Boskamp, ex-Anderlecht en tegenwoordig analist, begrijpt er niets meer van. “Anderlecht is dit jaar gewoon een matig ploegje. Het is Anderlecht onwaardig. Onvoorstelbaar wat daar allemaal gebeurt, zeg", klinkt het bij Boskamp Online.

“Wat me nog het meeste stoort is dat Marc Coucke voor aanvang van het seizoen verkondigde dat er zou worden ingezet op de eigen jeugd. Maar dan hebben ze plots toch vijftien pipo’s gekocht. Als Anderlecht zijnde moet je spelers halen die de ploeg beter kunnen maken.”

"Supporter van Club Brugge"

“Als je eerst zegt dat je wil inzetten op jonge jongens en je doet het dan niet… Tja, dan ben je een waardeloze gast en geen man van je woord. Coucke zal zich nu wel ellendig voelen. Trouwens: hij is supporter van Club Brugge, maar passeerde eerst via Oostende en zit nu bij Anderlecht”, besluit Boskamp met een bedenkelijke blik.

Poll: Geloof jij in Coucke als voorzitter?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024