Martinez maakt balans op voor het WK en trekt deze conclusie

Martinez maakt balans op voor het WK en trekt deze conclusie
Dinsdag 12 juni 2018 - 12:15   I  

De Rode Duivels wonnen gisteren hun laatste oefeninterland zeer overtuigend met 4-1 van Costa Rica. Buiten de het tegendoelpunt, dat uit het niets kwam, speelde de Belgische nationale ploeg een sterke wedstrijd. Roberto Martinez maakt dan nu ook de balans op.

Het meest tevreden was Martinez over de reactie van het team na de achterstand. “Het was de eerste keer dat we op achterstand kwamen en dit was een goede test voor ons om te zien hoe we daar mee zouden omgaan. Na de 0-1 begonnen we nog beter te doen wat we moesten doen. Het tempo ging de hoogte in. We vormden nog meer een team. De spelers namen hun verantwoordelijkheid. Na verloop van tijd zag ik een team dat geen twijfels meer had”, wordt Martinez geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Over het WK is Martinez duidelijk. “We moeten nog groeien tijdens de matchen in de eerste groepswedstrijden. We zullen pas weten hoe ver we kunnen geraken na de groepsfase. Op het WK is alles anders dan tijdens vriendschappelijke interlands of kwalificatiewedstrijden. We hebben die groepsmatchen nodig om klaar te geraken voor de rest van het toernooi. We moeten omgaan met de druk die het spelen op een eindronde met zich meebrengt. Maar we zijn klaar voor het WK. 100% voor de eerste match althans.”

Poll: Zijn de Rode Duivels 100% klaar voor de eerste match van het WK?

TAGS  I  Martinez  I  WK  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024