Mertens ziet één groot pijnpunt naar aanloop van het WK

Mertens ziet één groot pijnpunt naar aanloop van het WK
Dinsdag 12 juni 2018 - 15:30   I  

Dries Mertens begint zijn vorm bij Napoli ook bij de Rode Duivels terug te winnen. Afgelopen wedstrijden speelde de kleine aanvaller bleekjes maar tegen Costa Rica ging het een pak beter. De Rode Duivel scoorde en gaf een assist, maar ging wel lichtgeblesseerd van het veld.

Toch ziet Dries Mertens één groot pijnpunt dat op het wereldkampioenschap in Rusland niet mag voorvallen. “Die 0-1 had niet mogen vallen. Als dat op het WK in Rusland gebeurt, wordt het moeilijk om nadien te scoren”, aldus Mertens. “We hebben vandaag wel bewezen dat we kunnen voetballen” wordt Mertens geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Mertens liet eerder ook al weten dat alles wel goed komt met hem en Hazard. “Daarnaast voelde ik me de voorbije twee oefeninterlands niet goed. Ik had wat last de heup, maar die goal en assist van vandaag doen wel deugd. Of het met mijn lichaam goedkomt? Zeker. Hetzelfde met Eden. Hij is gewoon zo sterk.”

Komende 24 uur?

En ook de plannen voor de komende 24 uur zijn duidelijk voor Dries Mertens. “Gewoon genieten. Even rusten en dan woensdag naar Rusland vertrekken”, laat de aanvaller van Napoli weten.

Poll: Moet Dries Mertens altijd in de basis staan op het WK?

TAGS  I  Mertens  I  Napoli  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024