Naast Antwerp en Standard wilde ook deze JPL-club Refaelov binnenhalen

Naast Antwerp en Standard wilde ook deze JPL-club Refaelov binnenhalen
Zaterdag 15 september 2018 - 08:25   I  

Club Brugge verhuurt Lior Refaelov (32) tot het einde van het seizoen aan Royal Antwerp FC. Op de Bosuil wil de Israëli opnieuw belangrijk zijn. En dat terwijl hij bijna naar een andere eersteklasser trok.

Dat Standard een tijdje dacht aan de komst van Refaelov, was al even bekend. Maar er was nóg een eersteklasser geïnteresseerd, zo blijkt. In een interview met Het Laatste Nieuws geeft Rafa toe dat hij ook naar KV Oostende kon.

"Ik ben iemand die van stabiliteit houdt, als ik ergens aan begin dan stop ik ook niet voor ik mijn doel bereikt heb. Maar toen Antwerp me contacteerde wist ik nog te weinig over de club, de faciliteiten, de ploegmakkers... Het moest snel gaan, daarom hebben we beslist om het voorlopig op één jaar te houden", vertelt Refaelov.

"Antwerp is in volle beweging"

"Maar het is zeker mijn intentie om hier langer te blijven. Je merkt aan alles dat Antwerp 'in volle beweging is'. Die ambitie voelde ik al in de eerste gesprekken met Luciano D'Onofrio. Daarom heb ik ook voor Antwerp gekozen. Ik kon ook naar KV Oostende, maar dit project sprak me meer aan", benadrukt de middenvelder.

Refaelov is zeer te spreken over de faciliteiten bij The Great Old. "De gebouwen, onze kleedkamers, de trainingsvelden, de nieuwe tribune, alles is op topniveau, ik hoop dat onze sportieve groei even vlot verloopt. Al weten we ook dat dit een groeiproces is dat je niet in één seizoen kunt afronden."

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  KV Oostende  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024