Nieuw conflict bij Club Brugge; Leko verliest grip op groep steeds meer

Nieuw conflict bij Club Brugge; Leko verliest grip op groep steeds meer
Maandag 11 februari 2019 - 18:18   I   door Redactie

Het wordt maar niet rustig in het Jan Breydelstadion. Regerend landskampioen Club Brugge is al een tijdje op de dool en dat werd tijdens de derby tegen buur Cercle Brugge nog maar eens duidelijk.

Club geraakte niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Daar zat de videoref voor iets tussen, maar de spelers van blauw-zwart moeten na het nieuwe puntenverlies toch vooral de hand in eigen boezem steken.

Alsof de zwakke reeks van Club nog niet erg genoeg is, zijn er ook nog eens problemen in de kleedkamer. Zo lijkt Ivan Leko zijn groep niet meer in de hand te hebben.

Wesley niet blij

Toen de Kroaat zondagnamiddag Wesley Moraes naar de kant haalde, volgde die het voorbeeld van Ruud Vormer door zijn onvrede over zijn wissel te uiten. De Braziliaan hield zich meer in dan Vormer, maar het was overduidelijk dat hij niet blij was met zijn vervanging.

Het is dan ook duidelijk: Leko heeft ook deze week weer veel werk voor de boeg. Hij moet ervoor zorgen dat iedereen opnieuw aan hetzelfde zeel trekt - zeker met belangrijke matchen tegen onder meer KRC Genk en Anderlecht in het verschiet.

Poll: Komt het nog goed tussen Leko en zijn spelers?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024