"Play-off 2 is een kerker, deze club is geëvolueerd en het past niet meer"

Zaterdag 11 maart 2017 - 21:45   I  

Morgen weten we eindelijk welke ploegen er in play-off I zullen spelen. Vooral voor één club zou het een ramp zijn als het play-off II moet spelen.

“Ik ga niet zeggen dat play-off 2 de hel is, maar 't is een dungeon, een kerker”, aldus Gent-coach Hein Vanhaezebrouck bij Het Belang van Limburg. “Je zit beneden in een donker gat waar niemand je ziet. Deze club is geëvolueerd en het past niet meer. Maar het past ook niet bij Standard.”

"Natuurlijk is er een verschil tussen onze situatie en die van KV Mechelen. Ik moet hier niet zitten zeggen dat het voor ons mag, dat het niet van moeten is. Dat is dikke zever. We zijn een ploeg die er ál-tijd bij zou moeten zijn in play-off 1. We hebben onderweg veel laten liggen waardoor we nu met de rug tegen de muur staan." 

"Maar mochten we er niet in geloven, dan kan ik beter een telefoontje doen met Johan Timmermans (voorzitter van KV Mechelen, red.) en hem zeggen dat ze thuis mogen blijven. Als ik alles hoor en lees, dan zijn er velen die duimen dat KV Mechelen play-off 1 haalt. Ik heb ook sympathie voor Mechelen en vind dat ze het verdienen om eens in play-off 1 te staan, maar niet nu, ten koste van ons.”

TAGS  I  aa gent  I   hein vanhaezebrouck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024