Probleem voor Lukaku: "Daarom vierde hij zijn doelpunt niet"

Probleem voor Lukaku:
Vrijdag 15 december 2017 - 20:47   I  

Normaal gezien ontploft een spits wanneer hij een doelpunt maakt. Lukaku, die met een knappe kopbal scoorde tegen Bournemouth, bleef ijzig kalm. Vreemd tafereel, maar Phil Neville weet waarom.

Volgens Neville is de relatie tussen Lukaku en het publiek flink gekoeld. In het begin van het seizoen scoorde Lukaku de ene goal na de andere en werd hij door het publiek op handen gedragen. Nu blijven de doelpunten uit en krijgt hij zeer vaak het publiek over zich heen.

De wedstrijd tegen Manchester City heeft alles alleen maar erger gemaakt. Uitgerekend tegen de rivaal liet hij in het slot een gigantische kans liggen en dat wordt hem nu niet in dank afgenomen.

"Het publiek vierde amper toen Lukaku scoorde. Dat komt door de zware klap die ze kregen door de wedstrijd tegen City. Lukaku was daar de anti-held en het publiek is nu zeer streng voor hem. Ook Lukaku vond het duidelijk geen avond om te vieren", aldus Neville.

Hopelijk kan Lukaku de band met het publiek snel weer verbeteren. Als het publiek niet snel terug achter hun spits gaat staan, dan heeft de Rode Duivel een groot probleem.

Poll: Komt het terug goed tussen Lukaku en de fans?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024