Ronaldo ging eigenlijk naar rivaal: “Hij was hier met zijn moeder”

Ronaldo ging eigenlijk naar rivaal: “Hij was hier met zijn moeder”
Donderdag 17 mei 2018 - 11:24   I  

Cristiano Ronaldo maakte uiteindelijk de overstap van Sporting Portugal naar Manchester United maar Arsène Wenger komt nu met het nieuws naar buiten dat de Portugees eigenlijk op weg was naar rivaal Arsenal. Ronaldo groeide uit tot één van de beste spelers ooit en Wenger noemt het één van de dingen die hij het meest betreurt.

Op de officiële website van Arsenal vertelt de oefenmeester over het mislopen van spelers. “De speler waar natuurlijk meteen aan gedacht wordt is Cristiano Ronaldo. Hij was hier met zijn moeder en we waren er erg dichtbij. Maar toen kwam Manchester United en zij hadden op dat moment Carlos Queiroz als assistent. United speelde toen tegen Sporting Portugal, Ronaldo speelde geweldig en zij trokken hem aan.”

“Je kunt je voorstellen hoe het zou zijn geweest om Thierry Henry en Ronaldo samen in de aanval te hebben spelen. Manchester United had daarna Wayne Rooney, Ronaldo en Ruud van Nistelrooy samen op het veld staan, ze hadden toen met Ryan Giggs en Paul Scholes een buitengewoon elftal. Dat zou zeker de geschiedenis van mijn verblijf hier hebben veranderd”, staat te lezen op Voetbalzone.

Zeven miljoen euro

“Er is altijd iets dat je anders had kunnen doen, maar het probleem met onderhandelingen is dat je moet weten wanneer je moet toegeven en wanneer juist niet. Op een gegeven moment zaten we op ruim zeven miljoen euro en waren we nog in gesprek. Maar Manchester United ging uiteindelijk tot negentien miljoen euro, dat konden we ons op dat moment niet veroorloven.”

Poll: Had Ronaldo bij Arsenal hetzelfde pad afgelegd?

TAGS  I  Ronaldo  I  Manchester United  I  Arsenal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024