Standard kan sterkhouder overtuigen om toch te blijven

Standard kan sterkhouder overtuigen om toch te blijven
Maandag 06 augustus 2018 - 15:55   I  

Standard wil opnieuw prijzen pakken. Vorig seizoen pakte het al de beker, maar in Luik mikken ze hoger. Michel Preud'homme is degene die daarvoor moet zorgen en hij laat er geen gras over groeien. Hij haalde al wat versterkingen binnen en wist enkele sterkhouders ook te overtuigen om te blijven.

Vandaag maakte Standard bekend dat Christian Luyindama bij de club zal blijven. Hij tekent een nieuw contract bij de club uit Luik. Daar zullen de fans alvast erg tevreden om zijn. In korte tijd wist de sterke verdediger zich in de Luikse harten te spelen. Niet alleen is de verdediger bijzonder sterk, hij kan bovendien nog erg goed voetballen ook.

Luyindama werd al genoemd in de Premier League, maar zelf leek hij nog even in Luik te willen blijven. Vorig seizoen vertelde hij nog dat hij met Standard de Champions League wilde bereiken. Daarvoor moet Ajax eerst nog voor de bijl, maar op die wedstrijd heeft de Congolese verdediger dus niet gewacht. Standard wist hem nu al te overtuigen om toch te blijven.

TAGS  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024