Vandenbempt doet twee érg pijnlijke vaststellingen bij RSCA: "Onthutsend"

Vandenbempt doet twee érg pijnlijke vaststellingen bij RSCA:
Maandag 03 december 2018 - 12:30   I  

Het gaat van kwaad naar erger met RSC Anderlecht. Zondagavond verloor paars-wit ook voor het eerst dit seizoen een thuisduel in de Jupiler Pro League. Peter Vandenbempt kan niet anders dan concluderen dat Anderlecht ziek is.

"Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar in de zomer begon Anderlecht nog met vier zeges op een rij. Sindsdien wisten ze nog vijf keer te winnen. Ondanks vele verzachtigende omstandigheden is dat toch onthutsend", steekt Vandenbempt bij Sporza van wal.

"Maar goed, het publiek lijkt er zich mee te verzoenen. Er was gisteren een soort gelatenheid", doet Vandenbempt een pijnlijke vaststelling. "De mensen hebben nauwelijks gefloten. Ze zitten er berustend naar te kijken, mijmerend over een betere toekomst. Er wordt gerekend op Michael Verschueren en Pär Zetterberg."

"Het DNA van Anderlecht is ver zoek"

Ondertussen krijgen de jonkies wel kansen. "Maar meer dan een tijdelijke toestand mag dit toch niet worden. Zoals Anderlecht al enkele seizoenen door ons voetbal slentert, dat staat toch mijlenver van waarvoor deze club decennialang heeft gestaan. Het DNA van Anderlecht is ver zoek", besluit Vandenbempt met nog een pijnlijke vaststelling.

Poll: Komt het dit seizoen nog goed met Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024