Vanhaezebrouck heeft één duidelijke transfereis voor Coucke en Devroe

Vanhaezebrouck heeft één duidelijke transfereis voor Coucke en Devroe
Maandag 14 mei 2018 - 06:25   I  

RSC Anderlecht ging zondagavond met het kleinste verschil onderuit in de Ghelamco Arena van AA Gent. Paars-wit moet op de laatste speeldag nog vol aan de bak om de tweede plaats te veroveren, maar simpel zal het niet zijn. Trainer Hein Vanhaezebrouck weet waar het schoentje knelt bij het huidige Anderlecht en dat maakte hij graag nog eens duidelijk.

"In het eerste kwartier van de tweede helft zei ik tegen mijn assistent: Zo moet play-off 2 aanvoelen. Het was niet om aan te zien", aldus Vanhaezebrouck na Anderlecht-Gent in Het Nieuwsblad. "Gent twijfelde nochtans ook, maar wij konden dat op geen enkel moment uitbuiten."

"Nul kansen hebben we gehad. Ja, achter de goal zijn vier doden gevallen. Mensen die onze schoten pal in hun gezicht hebben gekregen. Volgend seizoen wil ik toch meer scorend vermogen en meer offensieve wisselopties", liet Vanhaezebrouck verder nog optekenen.

De trainer van paars-wit kreeg er met Abazaj, Makarenko en Cobbaut al drie nieuwe spelers bij, maar het is heel duidelijk dat Vanhaezebrouck vooral in het aanvallende compartiment enkele gerichte versterkingen wil. Marc Coucke en - vooral - Luc Devroe weten alvast wat hun te doen staat.

Poll: Heeft Anderlecht nood aan nieuwe aanvallers?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Devroe

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024