Verschueren is duidelijk over toekomst van Vanhaezebrouck

Verschueren is duidelijk over toekomst van Vanhaezebrouck
Maandag 03 december 2018 - 08:50   I  

RSC Anderlecht ging zondagnamiddag voor de zoveelste keer dit seizoen onderuit. In de Jupiler Pro League is het al de vijfde nederlaag in zeventien wedstrijden. En toch staat Hein Vanhaezebrouck nog steeds aan het roer.

De stoel van Vanhaezebrouck wankelde eerder dit seizoen al een aantal keer, maar Marc Coucke en de rest van het paars-witte bestuur behielden al die tijd het vertrouwen in de trainer.

Michael Verschueren, de nieuwe rechterhand van Coucke, liet zich alvast lovend uit over Vanhaezebrouck. Hij is blij dat de jeugd kansen krijgt. "Dat is een deel van het masterplan dat we hebben met onze jongeren", aldus Verschueren in Het Laatste Nieuws.

"In de toekomst is dat ons plan"

"In het begin van het seizoen heeft Marc Coucke de meest talentvolle spelers vastgelegd en we gaan op die piste verder. Ook in de toekomst is dat ons plan", verduidelijkt Verschueren.

Tot slot liet hij zich ook uit over de positie van Vanhaezebrouck. "Ik heb een heel goede band met de trainer. We hebben deze week vele uren samengezeten om te praten over de toekomst en hoe de ploeg er in de toekomst zal uitzien. Hij is heel integer, professioneel en technisch sterk."

Poll: Moet Vanhaezebrouck trainer van Anderlecht blijven?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024