'Vormer wordt er mogelijk uitgegooid bij Club Brugge'

'Vormer wordt er mogelijk uitgegooid bij Club Brugge'
Dinsdag 04 december 2018 - 07:41   I   door Redactie

Ruud Vormer lijkt te moeten opletten bij Club Brugge. De middenvelder haalt zijn oude niveau niet en dreigt uit de ploeg te worden gegooid.

"Ivan Leko ziet ook wel dat het niet de Vormer is van de vorige twee seizoenen. Sinds de Gouden Schoen is het wat minder – dat zie je wel vaker. Hij heeft minder rendement en staat dus ter discussie. Maar op dit moment is hij nét niet slecht genoeg om hem eruit te zetten, hij brengt net voldoende om zijn plek te verantwoorden", zegt analist Eddy Snelders in Het Nieuwsblad.

De verwachting is dat Leko tegen mindere tegenstanders aanvallender gaat spelen en dan heeft Vormer toch wel een probleem. "Als Leko weer naar twee spitsen teruggrijpt, zal hij moeten kiezen tussen Amrabat en Vormer, ja. Want met dat duo voor de defensie spelen en zonder Nakamba, zal hij niet doen. Persoonlijk zou ik dan toch nog voor Vormer opteren, in de hoop dat hij zijn beste niveau opnieuw haalt. Als hij minder blijft presteren, dan kan je alsnog overschakelen op Amrabat of Rits, die het zeker niet minder deed."

Poll: Moet Vormer naar de bank volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024