"Zo denkt Marc Coucke over ontslag voor Hein Vanhaezebrouck"

Maandag 08 oktober 2018 - 12:28   I  

RSC Anderlecht knoopte zondagnamiddag aan met een overwinning. Het won met 0-2 op het veld van Zulte Waregem en zo is er opnieuw wat rust in de paars-witte tent. Was een ontslag van Hein Vanhaezebrouck eigenlijk aan de orde? Radiocommentator Peter Vandenbempt weet er meer over.

"We hebben - meen ik - kunnen zien dat er van een breuk tussen spelers en coach vooralsnog weinig te merken is, eerlijk gezegd", steekt Vandenbempt van wal bij Sporza.

"Marc Coucke zou gisteren aan de supporters in zijn kleine conference op de parking gezegd hebben dat hij de kwaliteit van de huidige kern toch enigszins verkeerd heeft ingeschat en er in januari een serieuze kwaliteitsinjectie volgt. Dan denk ik toch niet dat hij er meteen aan denkt om dan van trainer te wisselen als het dan toch aan de kwaliteit van de spelersgroep ligt", zegt de commentator over een trainerswissel.

"Het geluk van Anderlecht is nog altijd broos"

Ook binnen de club wordt niet getwijfeld aan Vanhaezebrouck. "Dat viel dit weekend ook al binnen de club te horen. Al zijn er daar natuurlijk ook altijd die er toch baat bij hebben omdat soort informatie te verspreiden. Misschien nemen ze hun wensen voor werkelijkheid, dat zou ook kunnen."

"Voor die mensen is zo'n overwinning en zo'n blijk van solidariteit ook zoals na dat eerste doelpunt tussen spelers en coach wel vervelend. Maar zoals gezegd: het geluk van Anderlecht is toch nog altijd broos", besluit Vandenbempt.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024