Wordt Weiler ontslagen? Peter Vandenbempt geeft het antwoord

Wordt Weiler ontslagen? Peter Vandenbempt geeft het antwoord
Maandag 21 november 2016 - 08:40   I   door Fabian Morren

Staat de positie van trainer René Weiler onder druk? Absoluut? Is er een ontslag in de maak? Peter Vandenbempt geeft het antwoord.

"De barometer in de kleedkamer is bij zo'n mogelijk ontslag heel belangrijk en die staat op onweer. De spelers stellen zich vragen bij het tactisch vermogen van de coach. Er wordt hem ook verweten dat hij te weinig op automatismen traint", aldus Vandenbempt op Radio 1. "Bovendien geeft hij net iets te vaak kritiek op de eigen spelers en niet op zichzelf."

"De interviews die hij afgelopen vrijdag gaf zijn heel slecht gevallen in de kleedkamer. Hij is het slachtoffer van zijn openheid en eerlijkheid geworden. De club vindt dat de uitspraken van Weiler uit zijn context gehaald zijn. De communicatieman van Anderlecht heeft dat ook in de kleedkamer komen verduidelijken, maar het is nog maar de vraag of dat gelukt is."

"Het wordt dus een moeilijk verhaal voor Weiler. Anderzijds denk ik niet dat Van Holsbeeck hem snel zal laten vallen. Hij is tenslotte de man die Weiler haalde en hij zal nog wel in hem geloven. Bovendien moet er een alternatief zijn als de coach ontslagen wordt. In de zomer was het al een heel lange zoektocht voor Anderlecht en Nicolas Frutos lijkt nog niet echt klaar voor de job."

TAGS  I  Anderlecht  I   René Weiler  I   Peter Vandenbempt

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023