Mourinho: 'Lukaku kost nu 165 miljoen euro'

Mourinho: 'Lukaku kost nu 165 miljoen euro'
Woensdag 06 september 2017 - 10:15   I  

'The Special One' zit nooit voor een straffe uitspraak verlegen. Ook nu heeft hij in een interview met The Times zijn mening gegeven over de abnormale transferperiode. "Neymar veranderde alles."

De transferperiode was nog maar pas begonnen of Manchester United had Romelu Lukaku al binnengehaald, voor 85 miljoen euro. Hoewel sommige sceptici deze prijs veel te hoog vonden voor Lukaku betaalde Manchester volgens Mourinho een eerlijke prijs.

Het was volgens de Portugees een slimme zet om hem zo vroeg in de transferperiode te halen, dat meldt ook Het Nieuwsblad. Na Neymar veranderde alles en dat is vooral nefast voor de prijzen.

Coutinho is bijvoorbeeld 110 miljoen waard, maar Liverpool vroeg 200 miljoen voor het Braziliaanse goudhaantje. Lukaku was op het einde van de transferperiode volgens Mourinho 165 miljoen euro waard.

Lukaku heeft er met drie doelpunten ondertussen wel mee voor gezorgd dat Mourinho op kop staat in de Premier League. Benieuwd of Lukaku komende wedstrijden het vertrouwen van de coach niet schaadt.

Poll: Is Lukaku echt zoveel geld waard?

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022