Obbi Oulare deelt sneer uit aan Club Brugge

Obbi Oulare deelt sneer uit aan Club Brugge
Maandag 28 november 2016 - 07:17   I   door Redactie

Obbi Oulare kreeg nog eens speelminuten en verzilverde die door de gelijkmaker te scoren bij Standard. Uiteindelijk verloor Zulte Waregem met z'n tienen nog wel zwaar met 4-1.

Het doelpunt deed Oulare echter toch deugd. "Ik heb nog niet veel kansen gekregen om me te laten zien. Dit doelpunt is dan ook een grote opluchting. Het voorbije anderhalf jaar was moeilijk", vertelt de aanvaller. "Ik kwam aan bij Watford met grote verwachtingen, maar het werd niks."

"Ik heb veel dingen gelezen, maar ik kijk niet negatief terug op mijn periode bij Zulte Waregem. Ik ben hier aangekomen zonder verwachtingen - bij Watford had ik die wél. Weet je, dit is de eerste club die er alles aan doet om me topfit te krijgen", deelt Oulare ook een steek uit naar Club Brugge, waar hij in het verleden aan de slag was. 

"Stap voor stap kom ik er wel. Ook de trainer gelooft in mij. Hij benadrukt dat ik slechts twintig ben en nog een lange carrière voor de boeg heb. Ik hoop vooral in play-off 1 belangrijk te zijn voor de ploeg."

TAGS  I  Obbi Oulare  I   Zulte Waregem  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024