Sollied over doelmannenkwestie bij Club: "Hij was de beste"

Sollied over doelmannenkwestie bij Club:
Zondag 28 januari 2018 - 09:00   I   door Redactie

Met Vermeer en Gabulov moest Club Brugge al zijn vierde en vijfde doelman van het seizoen halen. Geen goeie situatie, zo zegt ex-trainer Trond Sollied.

"Ze hadden voor het seizoen voor meer zekerheid moeten zorgen over hun doelman", reageert Sollied in HLN. "Daar moet je niet zo lang mee wachten. Ik had bij Heerenveen ooit een nieuwe doelman nodig. Na 14 dagen wist ik wie en die bevestigde daarna alleen maar. Ze hebben voor talent gekozen, maar misschien was Butelle gewoon de beste."

"Maar ze hebben lang gewacht met zijn contract, hij had ook problemen met zijn zoontje. Dat maakt een mens nerveus. In het begin was hij toch super? Hij maakte ze mee kampioen. Ze hebben zich bij Club in de voet geschoten door de omstandigheden voor een keeper niet veilig genoeg te maken."

"Ik heb nog nooit een speler meegemaakt die geen fouten maakt, maar een doelman moet je daarom niet meteen wisselen. Op den duur weten ze niet meer waar ze staan in de hiërarchie: ben ik nummer één of nummer vijf? Dat is niet goed."

Poll: Heeft Sollied gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I   Sollied  I   Butelle

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024