Spektakelrijke Standard-Anderlecht heeft alles, behalve een winnaar

Zondag 28 januari 2018 - 19:54   I

De Clasico tussen Standard en Anderlecht van zondagavond had werkelijk alles: veel doelpunten, spektakel, inzet en strijd, maar... geen winnaar. Standard en Anderlecht hielden het uiteindelijk op een 3-3-gelijkspel.

Aan de rust stond het al 2-3. Via Orlando Sa klom Standard snel op voorsprong, maar Hanni hing de bordjes niet veel later opnieuw in evenwicht. Met een fraaie omhaal van Luyindama kantelde de match weer in het voordeel van De Rouches, maar met twee goals zorgde Hanni nog voor rust voor 2-3.

Na de pauze ging Standard nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, en kwam Anderlecht er steeds moeilijker uit. Eerst werd een doelpunt van Cimirot nog afgekeurd wegens - discutabel - buitenspel, maar niet veel later lukte Luyindama toch nog de 3-3. En dat was ook de eindstand.

Poll: Verdiende Standard meer?