Gheysens weet van geen ophouden en biedt nu ook op deze Belgische club

Gheysens weet van geen ophouden en biedt nu ook op deze Belgische club
Woensdag 07 februari 2018 - 06:38   I  

Paul Gheysens weet van geen ophouden. Dinsdagochtend raakte bekend dat de grote baas van bouwbedrijf Ghelamco op KV Kortrijk aast, maar een dag later lekt alweer uit dat hij ook een oogje heeft op… Union Saint-Gilloise.

Gheysens is eigenaar van Royal Antwerp FC en hoopte een tijdje geleden om met Anderlecht aan de haal te gaan. Dat laatste lukte niet, onder meer omdat Marc Coucke op de kar sprong.

Bod afgewezen door Union

Nu weet Het Laatste Nieuws dat Gheysens een bod heeft uitgebracht op traditieclub Union. De Brusselse club vond het bod evenwel te laag en wil bovendien haar ziel behouden.

Gheysens zag in Union een opportuniteit. Een ploeg in de grootste stad van het land, met een groot potentieel, een rijke traditie en vooral… een stadionprobleem. Union moet al twee seizoenen uitwijken naar het Koning Boudewijnstadion omdat het eigen Marienstadion niet aan de licentievoorwaarden voldoet.

Union wil geen nieuw stadion

Maar voorlopig hapt Union niet toe. Het huidige bestuur vond het aanbod van Gheysens onvoldoende, en bovendien wil Union ook een club van de supporters blijven. Het is niet meteen van plan om een nieuw stadion te bouwen, maar wel om het Marienstadion te renoveren.

Poll: Snap jij dat Gheysens blijft bieden op andere clubs?

TAGS  I  Union  I   Anderlecht  I   Antwerp  I   KV Kortrijk  I   Gheysens  I   Ghelamco

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023