Sterke Lukaku stuurt Hazard en Courtois met lege handen naar huis

Sterke Lukaku stuurt Hazard en Courtois met lege handen naar huis
Zondag 25 februari 2018 - 17:00   I  

De topper tussen Manchester United en Chelsea stond al een tijdje met rood gemarkeerd in de agenda's van Mourinho en Conte. Het was de Portugees die mocht juichen en daar had Rode Duivel Lukaku veel mee te maken. Het werd 2-1.

Chelsea kwam nochtans op voorsprong na een heerlijke counter met Willian en Hazard. De Braziliaan onderstreepte zijn goede vorm met een doelpunt, al mocht ook de lekkere assist van Hazard er zijn.

Iets later bewees Lukaku dat hij wel degelijk kan scoren tegen grote ploegen. Met de gelijkmaker was het dan ook van goudwaarde voor United, maar ook in de tweede helft was 'Big Rom' belangrijk. Eerst kon Courtois een halve omhaal van Lukaku nog vanonder de lat tikken, maar iets later moest de doelman zich toch gewonnen geven. Een heerlijke voorzet van Lukaku werd door Lingard in doel gekopt.

United gaf die voorsprong niet meer uit handen. Met de overwinning spring United opnieuw naar de tweede plaats over Liverpool. Chelsea sukkelt uit de top 4 en moet nu vol aan de bak om een ticket voor de Champions League te pakken te krijgen.

Poll: Kan Chelsea nog over de Spurs?

TAGS  I  Manchester United  I   Chelsea  I   Lukaku

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024