Coucke is duidelijk over Van Holsbeeck, Devroe, Dendoncker en… Dimata

Coucke is duidelijk over Van Holsbeeck, Devroe, Dendoncker en… Dimata
Maandag 26 februari 2018 - 23:45   I  

Marc Coucke was maandagavond te gast in Extra Time, en daar had de kersverse voorzitter van RSC Anderlecht het over heel wat hete thema’s. Zo had Coucke het onder meer over Herman Van Holsbeeck, Luc Devroe, Leander Dendoncker en… Landry Dimata.

Over… Herman Van Holsbeeck

“Of Van Holsbeeck volgend seizoen nog bij Anderlecht zal werken? Dat weet ik niet. Ik weet ook niet of hij zelf wil blijven of niet.”

Over…  Luc Devroe

“Ik heb enorm veel respect voor Luc. Hij is één van de beste in België in wat hij doet. De kans is reëel dat hij naar Anderlecht komt. Maar wat, wanneer en hoe… Dat is iets wat we nog moeten bekijken.”

Over…  Leander Dendoncker

“Of Leander Dendoncker volgende zomer vertrekt? Dat weet ik niet. Dat hij een mondeling akkoord heeft om te vertrekken, is best mogelijk, maar daar weet ik niets van. Bij KV Oostende heb ik geleerd dat, als een speler echt weg wil, je hem beter niet kan tegenhouden.”

Over… Landry Dimata

“Of Landry Dimata volgend seizoen naar Anderlecht komt? Goh… Als Dimata graag een seizoen bij Anderlecht wil spelen, dan mag hij komen. With pleasure. Landry was misschien beter eerst naar een Belgische topclub gegaan in plaats van naar Wolfsburg. Maar hij gaf aan dat hij bij KVO niet meer kon verder groeien en daarom hebben we hem laten gaan.”

Over… Mogi Bayat

“Iedere zaakwaarnemer krijgt evenveel kansen bij mij. Ik weet niet hoeveel macht Bayat momenteel heeft bij Anderlecht. Dat zal ik nog moeten zien.”

Over… Een nieuw stadion

“Een nieuw stadion binnen dit en vijf jaar? Dat wordt moeilijk. Ik dacht in eerste instantie om het huidige stadion te moderniseren, maar nu denk ik aan een stadion met 10.000 à 15.000 plaatsen meer.”

Poll: Zou jij Dimata graag naar Anderlecht zien gaan?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Devroe  I   Dimata  I   Dendoncker  I   Bayat

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024