Drama: Neymar niet naar WK?

Drama: Neymar niet naar WK?
Donderdag 01 maart 2018 - 13:52   I   door Redactie

De berichten over Neymar zijn zeer onheilspellend. Mogelijk zal er een ster minder aanwezig zijn op het WK en wordt Brazilië flink onthoofd. Het is immers helemaal niet zeker dat Neymar tijdig fit zal zijn voor het wereldkampioenschap. Dat begint al over goed drie maanden. Neymar raakte zondag geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen Marseille. Enkele dagen later raakte bekend dat hij onder het mes moest.

Neymar wordt later deze week in Brazilië geopereerd aan een gebroken middenvoetsbeentje. Rodrigo Lasmar, de teamarts van de Braziliaanse nationale ploeg, zal de operatie uitvoeren. Hij laat weten dat de aanvaller zeker twee tot drie maanden buitenspel staat.

Wellicht heeft Neymar dit seizoen zijn laatste wedstrijd voor PSG dus al gespeeld. Mogelijk blijft het daar niet bij. Het slechtste nieuws is nog dat ook het WK in gevaar komt. Voor Brazilië zou dat een enorme klap zijn, voor Neymar zelf uiteraard ook. Tijdens het vorige WK in eigen land liep Brazilië al een trauma op. Neymar liep toen een zware rugblessure op en in de halve finale verloren de Brazilianen zonder hem met 1-7 van Duitsland.

Ook Mbappé lang out?

Voor PSG wordt het tegen Real Madrid in de terugwedstrijd van de achtste finales in de Champions League een zware klus zonder Neymar. PSG moet een 3-1-achterstand trachten op te halen. Bovendien is nu ook die andere ster, Kylian Mbappé, twijfelachtig.

Poll: Denk jij dat Neymar het WK nog haalt?

TAGS  I  Neymar  I   PSG

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024