Courtois naar PSG? Manager van Rode Duivel geeft duidelijhkeid

Courtois naar PSG? Manager van Rode Duivel geeft duidelijhkeid
Donderdag 01 maart 2018 - 15:45   I   door Redactie

Chelsea maakt zich ernstig zorgen over Thibaut Courtois. De Waalse tv-zender RTBF pakte uit met het nieuws dat de doelman in het grootste geheim onderhandeld zou hebben met Paris Saint-Germain. Dat zou betekenen dat Courtois op een vertrek aast bij de Blues. The Sun belde zijn zaakwaarnemer Christophe Henrotay op.

Henrotay zorgde nog maar pas mee voor de transfer van Yannick Carrasco naar China. Over het hele verhaal van PSG heeft hij niets te vertellen. Om de eenvoudige reden dat er volgens hem geen gesprek heeft plaatsgevonden tussen beide partijen. Naast PSG zou overigens ook Real Madrid zeer geïnteresseerd zijn in Courtois.

"Ik heb nooit gehoord van een ontmoeting tussen Courtois en PSG", laat Henrotay optekenen. "Als er een club geïnteresseerd is, weten ze wat ze moeten doen. Ze moeten een overeenkomst vinden met Chelsea en dan met mij praten om te zien of Thibaut interesse heeft in een transfer."

Vrees voor verkoop

Het gerucht van RTBF verwijst Henrotay meteen naar de prullenmand. "Dat is een kleine tv-zender in België en soms moeten ze zelf voor een beetje animo zorgen om de zender in leven te houden. Hun informatie is absoluut niet correct", benadrukt Henrotay.

Toch begint men bij Chelsea er meer en meer voor te vrezen dat Courtois zijn contract niet meer wil verlengen. Op het einde van volgend seizoen loopt zijn contract af. Chelsea moet dus mogelijk toch verplicht Courtois in de zomer verkopen als het nog geld voor hem wil vangen.

Poll: Wat zou jij doen als je Courtois was?

TAGS  I  PSG  I   Courtois  I   Chelsea

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024