Er valt fans iets hilarisch op bij Vincent Kompany tegen Arsenal

Er valt fans iets hilarisch op bij Vincent Kompany tegen Arsenal
Donderdag 01 maart 2018 - 21:30   I  

Manchester City mocht vanavond op bezoek bij Arsenal. Bij City mocht Kompany opnieuw in de basis beginnen na zijn sterke prestatie in de beker. Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat Kompany nog eens twee keer achter elkaar mocht starten.

Voor de wedstrijd kreeg Kompany nog veel lof van Degryse over de manier waarop hij steeds terugkeert uit blessure. Degryse vond het vooral indrukwekkend dat hij meteen na een blessure zo een hoog niveau haalt. Dat vertelde hij in de studio van Play Sports. "Het straffe is dat hij meteen top is na een blessure. Meestal heb je even nodig om terug in dat ritme te komen, maar hij niet. Of hij nu 2 maanden of 3 maanden out is, hij staat er gewoon. Dat vind ik zo straf", aldus Degryse.

Groot hoofd

Tijdens de wedstrijd vonden veel City-fans het opvallend hoe groot zijn voorhoofd wel is. Er is zelfs een theorie dat hij zo vaak geblesseerd is omdat zijn lichaam zijn grote hoofd niet kan dragen. Anderen zeggen dan weer dat hij alle luchtduels wint omdat hij zo een groot hoofd heeft. Kompany kwam in de eerste helft alvast amper in de problemen en speelde zeer secuur. Zeer groot voorhoofd of niet.

Poll: Vindt u ook dat Kompany een groot hoofd heeft?

TAGS  I  Kompany  I   Manchester City  I   Arsenal

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022