Maak kennis met WAG van Hairemans: "Wie zou met haar niet content zijn?"

Maak kennis met WAG van Hairemans:
Zaterdag 03 maart 2018 - 12:33   I   door Redactie

Sevgi Kankotan is de WAG van Geoffry Hairemans. Op de Gouden Schoen kregen de camera's maar geen genoeg van haar. “Prachtig toch. Dat was haar moment om te shinen", reageert de speler van Antwerp. Konkotan mag dan ook gezien worden. Op Instagram is ze ook populaire met meer dan 15.000 volgers.

Maar dus over die Gouden Schoen, waar ze zo schitterde op de rode loper. "Het gaat een heel jaar over ons, die avond mag het dan ook wel eens over haar gaan. En ik geniet daar ook van. Welke man zou niet content zijn met zo'n vrouw?”, aldus Hairemans. Ze wonen echter nog niet samen. “Nog niet. Ze komt alleen in het weekend. Ze heeft haar werk, in Leuven, dus zit ze daar in de week", zegt hij.

"Maar het gaat al negen maanden prima. En we zien wel wat de toekomst brengt. Kinderen? Ik denk daar wel aan, ja. Maar ik ben nog jong. Over twee, drie jaar zou ik er ook wel aan willen beginnen.”

Op de bank

Hairemans is intussen zijn basisplaats bij Antwerp wel kwijt. “Ik was ook verrast", geeft hij toe. "Meteen na die winterstop, tegen Club Brugge en Gent, was ik nog gestart. En tegen Club Brugge spelen we een supermatch. Ik ook. Tegen Gent was het misschien wat minder. Maar dat gold voor iedereen. We hadden zo veel energie verbruikt tegen Brugge dat we onmogelijk drie dagen later, voor die match tegen Gent, al helemaal gerecupereerd konden zijn.”

“En dan kwam Charleroi. En stond ik niet in de basis… ( denkt even na) Dat was pijnlijk. Ik leefde al even op een wolk, hé. Eerst die promotie, dan die eerste seizoenshelft. En iedereen die maar bleef herhalen dat ik een van de sleutelspelers was die er mee voor gezorgd had dat we op plaats vier stonden aan de winterstop. Dan begin je dat te geloven, hé. En dan zit je plots op de bank.”

WAG

Oh ja, we willen de foto's van Sevgi Kankotan uiteraard u niet onthouden!

Poll: Vind jij haar knap?

TAGS  I  Sevgi Kankotan  I   Hairemans  I   Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024