'KV Kortrijk geeft vanavond de overwinning cadeau'

'KV Kortrijk geeft vanavond de overwinning cadeau'
Zaterdag 03 maart 2018 - 20:00   I  

KV Kortrijk moet proberen om punten te rapen op het veld van Club Brugge om Play-Off I te halen. Al is Glen De Boeck het daar niet mee eens. Hij denkt namelijk dat hij een van de twee laatste wedstrijden moet winnen om in de top 6 te geraken.

Op volle sterkte treedt KV Kortrijk vanavond alvast niet op. Zo speelt man in vorm Teddy Chevalier en ook Ouali is er niet bij. De Boeck gaf voor de wedstrijd meer uitleg over de 5 wissels die hij (al dan niet gedwongen) moest doorvoeren.

"We zitten met enkele factoren: kleine blessures, Chevalier heeft vier gele kaarten en Ouali is ziek naar huis gegaan. We hebben dus wel wat moeten puzzelen", aldus De Boeck. Uitgerekend tegen Club Brugge, de leider, kan Kortrijk dus niet op volle kracht aantreden.

Meer nodig dan 3/6

De Boeck denkt dan wel dat hij met 3/6 Play-Off I haalt, maar daar is Degryse het niet mee eens. Hij denkt dat KV Kortrijk een punt moet rapen vanavond en snapt dan ook niet goed waarom KVK hier met een vertimmerd elftal aan de aftrap verschijnt.

Geert De Vlieger ging zelfs nog een stapje verder. Volgens hem lijkt het erop alsof De Boeck alles op de volgende wedstrijd zet en deze wedstrijd dus een beetje laat schieten. "Daar lijkt het alvast op dat hij alles op volgende week zet. Dit is toch een beetje gokken als ik het zo voel", aldus De Vlieger in de studio van Play Sports.

Club Brugge moet winnen

Volgens Marc Degryse heeft Club Brugge vanavond dan ook geen excuus meer om niet te winnen. "Deze wedstrijd moeten ze winnen. Zelfs een gelijkspel is niet genoeg tegen dit vertimmerd Kortrijk die met een halve ploeg komt spelen. Zeker in een thuiswedstrijd moet die overwinning er komen", aldus Degryse.

Poll: Denkt u dat 3/6 voldoende is voor KVK?

TAGS  I  Club Brugge  I   KV Kortrijk  I   Degryse  I   De Boeck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024