Teo krijgt de bal in de zestien en doet er dan dit mee (Video)

Teo krijgt de bal in de zestien en doet er dan dit mee (Video)
Zaterdag 03 maart 2018 - 20:18   I  

Anderlecht moet vanavond op bezoek bij Zulte Waregem. Een lastige verplaatsing normaal gezien, maar Anderlecht begon furieus. Na tien minuten stond het al 0-2. Eerst kon Morioka met een kopbaldoelpunt Anderlecht op voorsprong brengen en nadien vond Gerkens Teodorczyk in de zestien. Die knalde de bal fijntjes tussen de benen van Bossut.

Een heel seizoen lang liep Teodorczyk achter de feiten aan, maar na zijn hattrick van vorige week tegen Moeskroen lijkt de Pool zijn vertrouwen teruggevonden te hebben. Ook deze kans werkte hij fijntjes af. Dat hebben we hem dit seizoen al minder goed zien doen.

Troefkaart voor de titel

Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine zag na de wedstrijd tegen Moeskroen dat Teodorczyk weleens heel belangrijk kan worden voor Anderlecht. Als Teo terug vlot begint te scoren kan Anderlecht toch nog een gooi doen naar de titel.

“Een vlot scorende Teo kan wel opnieuw een troefkaart zijn in de strijd om de titel. Dat de peptalk van Marc Coucke daar een rol in zou spelen, gaat mij te ver, maar dat de aanwezigheid van Coucke voor duidelijkheid en vertrouwen zorgt bij de ploeg, kan ik mij wel inbeelden", aldus Sys.

Poll: Is Anderlecht titelkandidaat?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczy  I   Zulte Waregem

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024