Vanhaezebrouck ziet ondanks zege één groot werkpunt bij Anderlecht

Vanhaezebrouck ziet ondanks zege één groot werkpunt bij Anderlecht
Zaterdag 03 maart 2018 - 23:25   I  

RSC Anderlecht won zaterdagavond voor de tweede week op rij, en dat geeft uiteraard vertrouwen. Ondanks de 2-3-overwinning op het veld van Zulte Waregem ziet Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck nog één groot werkpunt voor zijn ploeg.

"We hebben de draad nu weer opgepikt, gelukkig recupereren we Trebel en Kums. Dat zorgt voor stabiliteit in het elftal. Teo die weer twee keer scoort, dat is ook belangrijk voor ons. In de eerste helft waren we goed , maar in de tweede helft viel dat weg. We moeten langer in de wedstrijd blijven en aan een aantal punten werken om nog beslissender te worden", merkt Vanhaezebrouck op.

Toch was de trainer al bij al tevreden over de prestatie van zijn elftal. "Het was niet hetzelfde als vorige week. Toen stonden we 4-0 voor en was de match gespeeld. Hier speelde je op Waregem en was het nog maar 1-3. Maken zij de aansluitingstreffer, dan zitten ze vlakbij een gelijkspel. Dat is een totaal andere situatie."

Niet geprofiteerd van ruimte

“Wat vorige week gebeurde, kan eigenlijk niet", ging Vanhaezebrouck verder. "Hier kan je een tweede doelpunt pakken, de manier waarop kan misschien niet. We zijn ook dan pas in de problemen gekomen. Daarvoor hadden we alles onder controle en waren zij weinig gevaarlijk. Na die tweede goal gingen ze met meer volk vooraan staan en brachten ze lange ballen. Zo waren er nog een paar heikele momenten. Er lag toen ook veel ruimte, maar daar hebben we niet van geprofiteerd."

Poll: Heeft Vanhaezebrouck gelijk?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024